Jornades Sobre Art & Galerisme '17: Programa

Dilluns, 27 de novembre, de 9:30 a 13:30

Sala d'actes de l'ASM

Activitat oberta, gratuïta i sense inscripció prèvia

Podeu baixar programa en català i castellà clicant els links dessota de la nota

 

Per cinquè any consecutiu, el Gremi de Galeries d'Art de Catalunya organitza les Jornades Sobre Art i Galerisme, que se celebraran dilluns 27 de noviembre a l'Arts Santa Mònica, de Barcelona.

Aquesta nova edició de les Jornades Sobre Art i Galerisme (JSA&G) compta amb la col·laboració de Talking Galleries, el ‘think tank’ dirigit a galeristes d’art. La trobada consisteix en tres sessions dirigides a galeristes d’art amb la finalitat d’oferir un espai d’intercanvi professional i abordar aspectes pràctics en la gestió d’una galeria. Tot i ser una jornada enfocada a les necessitats del sector de l'art i els seus professionals, és tracta d’una activitat oberta a tot el públic interessat.

Sobre Talking Galleries

Talking Galleries és un ‘think tank’ internacional dedicat a generar debat i coneixement en el sector de les galeries d'art i el mercat de l'art. Fundat en 2011, celebra anualment el Barcelona Symposium, amb seu al museu MACBA, i organitza programes de conferències en capitals mundials de l'art com París, Madrid, Londres o Nova York, on ha desenvolupat una sòlida xarxa de socis locals. Entre els seus últims esdeveniments internacionals es troben TG Paris 2017, TG Seoul 2016/2017 i TG Berlin 2015.

www.talkinggalleries.com

 

Enllaços d’interès: http://www.galeriescatalunya.com/

Organitza: Gremi de Galeries d'Art de Catalunya

Produeix: Talking Galleries - Gremi de Galeries d'Art de Catalunya

Col·labora: Talking Galleries

Patrocina:

Departament de Cultura (Generalitat de Catalunya)

CCAM (Generalitat de Catalunya)

ICUB (Ajuntament de Barcelona)